+37° Celsius

Hade feber idag, första på säkert 4 år. Så jag ska bara äta kiwi och dricka te nu. Åh så skönt det var att vara hemma idag. Har saknat att vara sjuk, är ju aldrig det annars.
 
 

Genom regn och blåst

Drunknar i gymnasie- och skolångest. Om tre veckor ska jag ha valt skola, prelimenärt, men ändå. Fy sjutton, har ingen aning om vad jag vill göra.
 
Egentligen vill jag skriva ett intressant inlägg om hur jag gör intressanta saker, lägga upp bilder på mina intressanta dagar, lägga upp intressanta texter jag skrivit men jag gör inget intressant om dagarna. Det enda jag gör är att dra mig upp på morgonen för att förstöra mitt hår lite till (och bränna mig över hela kroppen, bra) med plattången, går till skolan, överlever, går hem och äter kräm. Men det har sin charm.
 

Gymnasieångest (och hjärteångesten den med)

Om man fick drömma skulle jag börja på ett gymnasium inne i Stocholms stad. Inte vilket som helst, utan Norra Real. Vet ej varför men är kär i skolan, vägrar lyssna på allas :"Norra Torra" för det är verkligen en skola jag skulle  vilja gå på. Men jag har varken poängen eller modet som krävs för att gå där. Resvägen är kanske inte heller ett stort plus, speciellt inte eftersom jag gärna sover på morgonen, men allt skulle vara värt det. De tidiga mornarna skulle vara värt att få promenixa över Roslagsgatan och att kunna säga att man går på Norra Real.
 

Hjärtevärk och hjärteångest


Flygande papper med näpp och vingar

             
                           

Jag släppte taget om din hand, och du försvann

Idag ska jag:
♥Städa mitt rum
Plugga:
-Fysik
-Spanska
-Engelska
-So
-Biologi
-Svenska
Fläta en fin utbakad fläta
Bestämma vad jag ska klä mig i imorgon
Vika pappersfåglar som jag ska hänga i mitt fönster

Kärlekens kind är röd

 
Jag har funderat på en sak. Fast det har jag egentligen inte alls, det är bara fint och intressant att inleda någonting med de orden. Då fångar man folks nyfikenhet. Idag har jag köpt söderte som jag ska dricka om ett par timmar, och tjocka strumpbyxor så att jag inte dör i Sibirien-kylan. En mössa har jag också ordnat, det är blå och fin och passar inte alls till mina andra ytterkläder men jag är inte färgmatchare så det gör absolut ingenting. Fin var den och det är vad som räknas när man köper saker.
 
Ett mål som måste uppfyllas inom en snar framtid:
Lära mig spela en av låtarna från Brooke Waggoners album "Fresh Pair Of Eyes"
 
 
Här är ett kornigt fotografi när jag promenerade längs Centralvägen mot min pianolärare, som numera avskyr mig och tvingade mig sluta, när det var höst och regnbågar hela tiden och vädret hade humörsvängningar och började spontan-regna lite då och då.

Fint

I torsdags jobbade(läs: dansade) jag hela kvällen med en liten liten del av mitt lag. Vi var servetriser i svarta förkläden och vita tröjor den kvällen. När servetrisandete var klart dansade vi med alla 40+ på deras företagsfest till Magnus Uggla, Jackson5, Loreen, Gloria Gaynor och annat fint. Vi dansade sönder en lampa och bara dansade och dansade. Vi dansade nog så mycket eftersom det endast var vuxna där och vi brydde oss inte om de tyckte att vi dansade fult. Alla grannar hade ringt polisen för de kunde inte sova, men polisen hade viktigare saker att ta itu med, som kvinnomisshandel och droger. Alla vuxna var superfulla och frågade om min vän rökte på med sin pappa. Mitt bland 70 fulla egenföretagare dansade fyra cocacola-drickande femtonåringar och låssades att vi inte alls skulle till skolan imorgon. Det var fint.
                                                          
                                                                                             

Seriola Coca Cola


Högsta önskan i livet

Att vara en superserveare


Jag blir hellre ensam, än lycklig med någon annan

Idag var det vinter, på riktigt. Jag gick i min tjocka dunjacka till skolan idag pga ville överleva dagens Sibirien-kyla. Började även se på Pretty Little Liars idag, som alla tjatat på mig att se pga det är tydligen bra. Det var det också, och jag hittade en ny fin favoritis som numera spelas i mina hörlurar ständigt (de 2 senaste timmarna dvs.).
Hela scenen då låten spelas är bara superfin och det är spöregn och kyssar och åhåhå

Håkis Påkis och Lasse Lindh

Skapade en fin spellista idag, det är endast låtar med Håkan och Lasse Lindh. Den är fin.
 
Här har jag spenderat min dag. På min säng. Lite söndags-gos. Och jag ska dricka te resten av kvällen för jag fryser,

Vill

Vill pussas


På nåt sätt ramla vi in i varann

Vill ligga uppe hela natten och lyssna på min nya kärlek Lasse Lindh (kan ej låta bli att fråga mig själv hur det kan komma sig att jag aldrig hört honom förut??) men det skulle resultera i en död Sofia imorgon vilket inte skulle uppskattas av varken mig eller mitt lag. Lasse Lindh Lasse Lindh Lasse Lindh Lasse Lindh Lasse Lindh
 

Vi träffades liksom på chans

 
Innan ni träffar mig vill jag att ni ska träffa min älsklingar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tumblr_mgh5cfrnis1rnwksao1_500_large
 
 
Stockholm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Markus Krunegård. 2. Håkan Hellström. 3.Miss Li. 4. Lykke Li. 5. Te, The, Tea, Teah, hur du än vill stava det. 6. Favoriten, Daisy. 7. Mina finfina Dr. Martens. 8. DW-klocka 9. Mitt fina Paris. 9. Älskade London. 10. Piano. 11. Min fina drömfångare. 12. Eyeliner. 13. Lugg och läppstift. 14.OM DU EJ LÄST DEN, LÄS DEN! 15. Harry Potter <3 16. Kent (Agent). 17. Stockholm. 18-19. Världskartor och jordglober. 20. Thomas Stenström. 21. Lasse Lindh. 22-23. Fina kjolar och klänningar. 24. Coldplay.

RSS 2.0