Musse Pigg

 
 
Jag köpte en ny tröja idag (+ lite andra saker, blommor och halsband och örhängen, det blev en shoppardag). Blev cirkus överlycklig för jag har velat ha en tröja med Musse Pigg jäääätte länge och jag har haft en väldigt mystisk historia med denna tröja. Har sett den massvis med gånger men den har alltid försvunnit när jag ska köpa den. MEN IDAG HITTADE JAG DEN IGEN OCH HADE PENGARNA. Blev överlycklig (och den luktar sådär som tröjor gör när de är nya och man inte tvättat den än eller använt den särskilt mycket). Kommer leva i den ett tag framöver tror jag.
 
 
Idag har jag suttit i ett panikrum och fått en nål i armen (vaccinerade mig), Det var h e m s k t. Fast jag fick någon slags bedövningsgrej (som jag tror att de annars bara brukar ge till barn...) så sticket kändes inte. Fast det var fortfarande hemskt för det var världens panikrum. Vem bygger ens sånna rum?

Halloj

Hej, jag tänkte bara meddela att jag lever, så att ni vet.
I torsdags var den Alla ♥-dag. Alla mina vänner var ganska bittra men jag hade bestämt mig för att vara glad. Så jag var jätte kärleksfull och skickade hemliga lappar till alla mina vänner (och de som annars inte skulle få några lappar) och önskade dem Glad Alla ♥-dag. Det som gjorde min dag var då en pojke i min klass var ledsen och nedstämd hela dagen för att han inte skulle få något kort. Sen på sista lektionen, på so:on, får han en röd liten lapp och han blev så så glad. När vi var i data-salen såg jag hur han hade lagt lappen bredvid sig för att folk skulle se att han hade fått en lapp. Det var nog det bästa Alla ♥-dag kort jag gett till någon.
 

Mitt i allt

Mitt i min gymnasieångest tänkte jag kika in och säga hej. Hej. 
På fredag ska jag ha bestämt mig vilket gymnasium jag vill gå i. Visst är det endast det preliminära valet, fast ändå. Jag har ingen aning om hur det nu blir trots min kärlek till Norra. Alla sade att allt kaos skulle ordna upp sig till februari då det var dags att välja men det är inte sant. Det är lika kaos i mitt huvud nu som det var för tre månader sedan.
vet ej vad det är med mig. när jag inte har en blogg måste jag ha en blogg och när jag väl har en blogg uppdaterar jag ej. hm får ta tag i detta.

Lugg

Jag har ändrat på min lugg. På bild ser den extremt skev ut men den är inte så egentligen. Det är lite synd för då kan man ju inte föreviga min snelugg riktigt. Bilderna ger den inte rättvisa.

Hej

Hej
Kände att jag kanske borde säga hej
Hej

RSS 2.0